Manifest “Prou privatizació, Montjuïc per a les veïnes”

 

joanBrossaBlocAmbLema

Des de la Plataforma Veïnal Som Paral·lel, davant dels recents intents de “rentat de cara” d’una activitat com és el Pícnic Electrònic o Brunch in the Park, que causa soroll, molèsties i problemes de convivència als carrers del nostre barri, volem expressar:

Que no ens sembla acceptable tancar els jardins de Joan Brossa cada diumenge de l’estiu per satisfer l’afany de lucre d’una empresa privada.

Tenim molt poques zones verdes a la ciutat i no volem transformar en discoteques les poques que tenim.

Que el model de festival de música electrònica i alcohol fomenta una visió de la cultura com a producte de consum passiu, que no aporta res de nou ni de positiu al nostre barri, perquè ja és el model imperant.

L’Ajuntament hauria de promoure altres models de cultura popular, activa i participativa.

Que les veïnes dels voltants estan fartes dels problemes de soroll, brutícia i gent alcoholitzada que baixa de la muntanya cada diumenge quan tanca el festival.

No es tracta de trobar suposades solucions més o menys efectives, sinó d’eliminar d’arrel la causa del problema.

Per tot això, no volem que es renovin les llicències d’aquest festival ni d’altres similars. Volem una muntanya verda, tranquil·la i agradable, per passejar i gaudir de la poca natura que tenim a Barcelona, sense activitats que promoguin la gentrificació i el barricidi dels territoris.

 

PROU PRIVATITZACIÓ DE L’ESPAI PÚBLIC!

SALVEM LA MUNTANYA!

MONTJUÏC PER A LES VEÏNES!

Adherir-se al manifest com a entitat, associació, organització