Material Difusió

En el barri, encara hi ha molts veïns i moltes veïnes que no són conscients de com ens afectarà el pla tal com esta plantejat ara i de com transformarà el barri. És molt important que entre totes i tots informem a tothom. Aquí teniu algunes eines d’informació que expliquen com ens afectarà la remodelació i que reflexen les nostres propostes.

Es poden baixar i imprimir. Si entre tots i totes els pengem a les nostres escales, les nostres reivindicacions arribaran a tothom.

Si no pots imprimir-los però vols ajudar amb la difusió, posa’t en contacte amb nosaltres o passa’t per l’Ateneu Cooperatiu La Base (C/ Hortes, 10) per recollir cartells.

DESCÀRREGA DIRECTA:

Cartell Campanya
Cartell general de la campanya que recomanem imprimir en format A3
Imprimeix l'octaveta i reparteix-la
Imprimeix l’octaveta i reparteix-la

Mapa- Sec

Aquest mapa és una visió col·lectiva però segur que no compartida per tots els veïns. Amb aquest mapa, Repensar Poble Sec vol obrir un debat sobre el model de barri al que ens arrossega el model Barcelona i pensar junts quin barri volem.

L’objectiu és que el mapa que sigui una eina pedagògica per construir un debat de quin model de barri se està portant terme sense la nostra participació directa i quines son les conseqüències directes del Pla Paral·lel . També es preten que sigui una eina útil i proactiva que ens possibiliti repensar un altre Poble Sec, més saludable, viable i cooperatiu per tots i totes. Més infos sobre el procès d’elaboració del mapa aquí.

DESCARREGA DIRECTA:

 

MapaSec A4 Cara A
MapaSec A4 Cara A

 

MapaSec A4 Cara B
MapaSec A4 Cara B

 

Anuncis

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s