Manifest per a la recuperació del Teatre Arnau + Acte reivindicatiu, diumenge 17 de maig

arnau 17 maig

Diumenge 17 de maig, la plataforma Salvem l’Arnau organitza un conjunt d’activitats lúdiques i artístiques per revindicar aquest equipament com un espai de proximitat, d’història i de dinamització cultural al barri. La Plataforma Som Paral·lel, com a membre de la plataforma Salvem l’Arnau, ajuda en l’organització. Hi haurà pallassos (11.30 h), concert de jazz (12:30 h) i es llegirà en veu alta el manifest.

Us deixem el manifest

Manifest per la recuperació del Teatre Arnau

0.- Intervenció urgent a l’edifici per acabar amb les goteres de la teulada i humitats importants en el termini màxim de 3 mesos.

1.- Màxima catalogació patrimonial de l’edifici del teatre Arnau.

2.- Que s’iniciï l’elaboració del pressupost de la reparació integral de l’edifici i que de forma participativa (i amb comissions mixtes) s’analitzin els costos de la inversió a fer.

3.- Que l’Ajuntament sufragui tot el cost de les obres i pacti un calendari de rehabilitació amb l’equip impulsor.

4.- Que hi hagi una gestió ciutadana de l’equipament i que, per tant, es signi un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament.

5.- Creació d’un Centre de Cultura Popular basat en la Investigació i Documentació Històrica i Escènica (teatre, música i dansa). Exposicions. Continuïtat de l’activitat escènica. Cultura de proximitat i amateur amb escoles i entitats dels 3 barris. Potenciació de grups semiprofessionals i companyies professionals independents de teatre, dansa i música. Potenciació de joves dels camps de la història, antropologia, geografia…

GRUP IMPULSOR: · Plataforma Salvem l’Arnau, Associació Talia Olympia, Plataforma Som Paral·lel, Col·lectiu de Companyies, Ateneu Cooperatiu La Base, a decidir a la seva assemblea del 16/5.

Donen el seu suport a la iniciativa i al manifest en el moment de la seva gestació

 Xavier Albertí, Hermann Bonnin, Lluís Cabrera. Eduard Molner, Pablo Ornaque, Marco Mezquida, Víctor Oller, Bruno Montané, Cecilio Tieles, Pedro Burruezo, Fem Sant Antoni, CERHISEC, Escola de Músics JPC, l’Ateneu Cooperatiu La Base.

arnauantic

Un pensament sobre “Manifest per a la recuperació del Teatre Arnau + Acte reivindicatiu, diumenge 17 de maig

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s