‘Aturem el Pla Paral·lel’ es presenta al carrer

cartell acte 19 juny OK

Aquest dijous 19 de juny a les 19 h a la Plaça dels Ocellets, la Plataforma veïnal Aturem el Pla Paral·lel es presenta al barri amb un acte festiu i reivindicatiu.

La Plataforma formada per veïns i associacions del Poble Sec i Sant Antoni neix amb la intenció de incidir a la reforma de l’avinguda.

Creiem que la reforma posada en marxa pel consistori no aborda els problemes reals de la zona, i que està pensada per imposar la lògica de la rendibilitat privada i la mercantilització d’allò públic sobre les necessitats col·lectives de la ciutadania i els interessos de la majoria. La plataforma ha elaborat un manifest on plantegem les necessitats del barri i on proposem un seguit de canvis en el disseny de la nova avinguda.

El dijous 19 ens presentarem al barri de la mà d’uns convidats de luxe:

Joan Maria Soler de la Federació de Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) obrirà el debat parlant sobre la experiència de les diferents mobilitzacions veïnals per incidir en el model de ciutat a Barcelona. Representants de la Plataforma explicarem en què consisteix exactament el Pla Paral·lel i com ens afecta als barris. Fem Rambla, un cas recent al Poble Nou on els veïns organitzats van aconseguir aturar un pla urbanístic i obrir un procés participatiu, ens explicaran com ho van fer i la filòsofa Marina Garcés intervindrà sobre el turisme i el seu impacte als barris i de com podem desmarcar Barcelona.

Per acabar Raons Públiques i Repensar Poble Sec dinamitzaran un espai participatiu amb els assistents sota la pregunta Quin Paral·lel. I per acabar el grup musical Fundació Robo ens regalarà una petita actuació musical.

Cap Pla sense els veïns i les veïnes!

És molt important que tots els veïns i totes les veïnes vinguem a la Plaça dels Ocellets aquest dijous! Com més serem, més força tindrem i millor demostrarem que l’ajuntament ens imposa un model de barris i de ciutat que no volem!

És important que entre tots i totes donem la maxim difusió als cartells adjunts mitjançant les xarxes socials !

Apunteu-vos a l’esdeveniment de Facebook https://www.facebook.com/events/550716511705525/

i feu-ne difusió.

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s